Konsttryck/Fine art print

Konsttrycken som även kallas Fine Art print eller Gicleeprint, trycks på ett kraftfullt grafiskt papper från German Etching, som påminner om fint akvarellpapper. German Etchings är en av de mest populära medium över hela världen vid tryckning av konst. Trycken behandlas varsamt precis som en akvarell samt ramas med fördel in med syrafri passepartout, för att inte papperet ska gulna med tiden.

Begränsad upplaga med äkthetsstämpel: 
Mina  tryck finns i begränsade upplagor och de levereras oramade, numrerade och signerade samt med äkthetsstämpel.

Tips på ramstorlek:
A5 passar i ca 20-24 cm – 30 cm ram inkl. syrafri passepartout, A4 passar i ca 30×40 cm ram inkl. syrafri passepartout, A3 passar i ca 40×50 cm ram inkl. syrafri passepartout, A2 passar i ca 50×70 cm ram inkl. syrafri passepartout, A1 passar i ca 70 x 90-100 cm ram inkl. syrafri passepartout.

Leveranstid:
Räkna med en leveranstid på upp till 3 veckor. Anledningen till detta är att jag tyvärr inte har utrymme för ett stort lager i min ateljé. Jag beställer därför nya tryck vid behov, upp till gränsen för den specifika upplagan. 

Akut?
Om du behöver köpa ett tryck med snabb leverans, kontakta mig då direkt på 070-277 66 06.  Jag har säkert något hemma kan passa.

KONTAKTA MIG

Hantering av personuppgifter enligt GDPR

4 + 1 =